вторник, 14 февруари 2012 г.

шистов газ-ПОБЕДА

LINK
Прочети приложената статия преди коментарите.
Това е най-доброто решение на този етап. Аз имах процедурно предложение за тези, които по принцип гласуваха ЗА добива на шистов гас по описаната технология. Ок те ще гласуват за тяхната си кауза, но преди това преминават на :
По избор 2 седмичен пълен пансион в Чернобил и /или  да пият от водата след добив в район на проби за шистов газ, както и да живеят с цялото си домочадие в такъв район...

И едно леко отклонение  от темата, какво му е хубавото да си държава, МОЖЕ ДА ДАВАШ РАЗРЕШЕНИЕ, после да ПРОМЕНИШ МНЕНИЕ цитирам:
  1. "На физически и/или юридически лица, получили вече разрешение за проучване или концесия за добив на нефт и газ, засегнати от настоящата забрана, се дава срок от 3 месеца от влизането в сила на настоящото решение, през което време трябва да представят за одобрение преработени работни проекти, невключващи забранените методи.
  2. Лицата по т. 5, непредоставили в срок или чиито нови работни проекти не отговарят на изискванията на това решение, губят правата, дадени им със съответното решение или концесия, без право на компенсация."
Боже обичам я тая ДЪРЖАВА!

Няма коментари:

Публикуване на коментар